Welkom bij Hachicatering

Waar Smaak en Stijl Samenkomen!

Welkom bij Hachi Catering! We kijken er naar uit om met jou samen te werken en jouw evenement om te toveren tot een onvergetelijke culinaire ervaring. Of je nu vragen hebt, een offerte op maat wilt ontvangen of gewoon wat meer informatie wilt over onze diensten, ons toegewijde team staat klaar om je te helpen.

Contact Us

Contacteer ons om jouw feest te bespreken!

Get In Touch

Ontdek onze Specialiteiten:

Met Hachicatering brengen we de beleving en gezelligheid van een barbecue tot bij jou. Geniet van een avond vol gezelligheid en lekker eten. Heb jij een belangrijk event op de planning staan? Met Hachicatering wordt dit een onvergetelijke avond met heerlijk eten en een fantastische sfeer. We maken het verschil door samen te werken met lokale bedrijven die hun expertise verbinden aan een sterk merk met een uitermate hoge kwaliteit, made in Belgium.

Verfijnde Catering diensten

Wij combineren vakmanschap met creativiteit om onze menu’s aan te passen aan jouw feest. Zo kunnen jij en jouw gasten volledig genieten van jouw feest. 

Maatwerk voor Jouw Evenement

Of het nu gaat om een chic huwelijksfeest, een bedrijfsevenement of een privéfeest, wij passen ons aan en creëren menu’s die perfect aansluiten op jouw smaak en stijl.

Kwaliteit

Wij streven naar perfectie in smaak, presentatie en service. Onze toewijding aan hoogwaardige ingrediënten en goede service staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Bezoek Ons:

We voeren graag een persoonlijk gesprek om jouw menu samen te stellen. Maak een afspraak en ontdek de smaken die jouw evenement zullen verrijken.

Onze menu's