Welkom bij Hachicatering

Waar Smaak en Stijl Samenkomen!

Welkom bij Hachicatering, waar we geloven dat elk moment gedenkwaardig moet zijn. Daarom brengen we de beleving en gezelligheid van een barbecue tot bij jou! Met een harmonie tussen smaak en stijl, bieden we buitengewone cateringdiensten voor diverse gelegenheden, van persoonlijke feesten tot bedrijfsfeesten.

Onze missie

Verbind de wereld!

Beleef outdoor momenten met warmte en gezelligheid!

Geniet van een buitengewone sfeer die het verschil maakt!

Onze visie

Onze visie is het creëren van een unieke beleving waar mensen verbinden rond vuur, om hen meer voorspoed te brengen naarmate de tijd vordert.
We maken het verschil door samen te werken met lokale bedrijven die hun expertise willen verbinden aan een sterk merk met een uitermate hoge kwaliteit, made in Belgium.

Onze waarden

Passie voor vuur, liefde voor gezelligheid.
Authentieke gastvrijheid, verbinden met vrienden en familie.
Expertise samenbrengen op een maatschappelijk verantwoorde manier.
Made in Belgium, ons engagement naar lokale bedrijven.

Meet Our Grillmaster

Pieter-Jan Pauwels

Pieter-Jan is onze Grillmaster, als student stond hij elk weekend in de keukens van verschillende restaurants, daar ontwikkelde hij een liefde voor koken en eten. Als mede-oprichter van Hachicook gaf hij regelmatig demo’s en kookte hij voor ondernemers op netwerk events. Na het herhaaldelijk vragen of hij ook catering kon doen, heeft hij Hachicatering opgericht. 

Onze geschiedenis

Bij de familie Horemans diende een doorgeslepen olievat als vuurkorf. Spelend met het vuur, gingen mijmeringen van vader en zoon naar een mogelijkheid om van dit vat een leuk alternatief voor de klassieke barbecue te maken, waarbij vuur centraal bleef. 

Al snel kwam vader Koen als ervaren kok met een metalen plaat op de proppen. Zoon Siebe zette zich aan het tekenen en ontwierp een zeshoekige plaat en zuil die bij de familie Albertz, vakkundigen in de metaalsector, werd gemaakt. Siebe laste het geheel in elkaar en de families Albertz en Horemans konden genieten van gezellige zomeravonden rond het vuur met heerlijke gerechten en een lekker glaasje.

Michel Albertz nam het ontwerp onder handen. Zijn voorliefde voor de Japanse cultuur bracht hem bij  “Hachi”. Zo kwam hij tot de unieke achthoek. Siebe ging aan het tekenen en de stijlvolle zwarte Hachicook was geboren.

Hachicook
Catering

Hachicatering of Hachicook Catering is een zusterbedrijf van de makers van de Hachicook zelf.

Uit passie voor vuur en outdoor-cooking is deze prachtige Teppanyaki-Grill ontstaan in de vorm van een achthoekige plancha-BBQ met Japanse invloeden.
In Japan is Hachi  “8” een geluksgetal. Het Hachi teke  “八” staat voor “meer en meer voorspoed naarmate de tijd vordert”. Of zoals wij graag zeggen: “Hoe langer je rond de Hachicook staat, hoe gezelliger het wordt.”

Tijdens de events van Hachicook kregen we steeds vaker de vraag of we ook catering doen, dus uit die vraag zijn we gestart aan dit avontuur.

Ontdek onze Specialiteiten:

Met Hachicatering brengen we de beleving en gezelligheid van een barbecue tot bij jou. Geniet van een avond vol gezelligheid en lekker eten. Heb jij een belangrijk event op de planning staan? Met Hachicatering wordt dit een onvergetelijke avond met heerlijk eten en een fantastische sfeer. We maken het verschil door samen te werken met lokale bedrijven die hun expertise verbinden aan een sterk merk met een uitermate hoge kwaliteit, made in Belgium.

Verfijnde Catering
diensten

Wij combineren vakmanschap met creativiteit om onze menu’s aan te passen aan jouw feest. Zo kunnen jij en jouw gasten volledig genieten van jouw feest. 

Maatwerk voor Jouw Evenement

Of het nu gaat om een chic huwelijksfeest, een bedrijfsevenement of een privéfeest, wij passen ons aan en creëren menu’s die perfect aansluiten op jouw smaak en stijl.

Kwaliteit

Wij streven naar perfectie in smaak, presentatie en service. Onze toewijding aan hoogwaardige ingrediënten en goede service staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.